Organizăm evenimente de peste 20 de ani

Suntem specializați în crearea și coordonarea unor evenimente deosebite și memorabile pentru o varietate de ocazii. Cu o experiență de peste 20 de ani și un angajament ferm pentru excelență, suntem alegerea perfectă pentru a transforma orice eveniment într-o experiență de neuitat.

Restaurantul Lake House vă oferă o sală de evenimente cu o capacitate de 90 de locuri, perfectă pentru a vă surprinde familia, prietenii, angajații sau partenerii de afaceri cu o petrecere de neuitat. Odată ce ați pășit pragul nostru, veți uita de stresul și preocupările cotidiene, cucerindu-vă sufletele cu priveliștea pitorească a lacului.

Organizăm o gamă largă de evenimente, printre care se numără:

Nunți: Realizăm nunți de vis, cu atenție la detalii și creativitate, pentru a vă oferi o zi specială plină de emoții și frumusețe.
Botezuri: Organizăm botezuri cu dragoste și grijă, creând un mediu potrivit pentru a sărbători un moment important în viața dvs. și a copilului dvs.
Zile Onomastice: Punem la dispoziție locația perfectă și servicii de înaltă calitate pentru a sărbători zilele onomastice ale celor dragi.
Evenimente Corporate: Oferim servicii profesionale pentru evenimente corporative, cum ar fi conferințe, seminarii, întâlniri de afaceri și petreceri de companie. Creăm atmosfera potrivită pentru a promova comunicarea, colaborarea și succesul în afaceri.
Team Building-uri: Vă ajutăm să construiți echipe puternice prin activități și jocuri personalizate, care promovează colaborarea, încrederea și spiritul de echipă.
Majorate: Pentru tinerii care împlinesc 18 ani și doresc să marcheze această vârstă specială, organizăm majorate pline de distracție și veselie.

Cu o echipă experimentată, facilități și atenție la cerințele dumneavoastră individuale, suntem aici pentru a vă ajuta să transformați fiecare eveniment într-o poveste unică și memorabilă. 

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații și să ne încredințați organizarea evenimentului dvs. pentru a vă asigura că acesta va fi un succes deplin.

 

 

 

 

 

 Valentine’s Day 2024

 

Vă invităm să sărbătorim împreună Valentine’s Day într-o atmosferă romantică, cu muzică live și preparate delicioase. Experimentați o seară specială alături de persoana dragă, într-un cadru relaxant și plin de farmec. Rezervați-vă acum locul pentru o experiență memorabilă! 
 
📞 Tel: 0724 932 544
 

Christmas Party 2023

 

Dă o notă de eleganță evenimentelor tale cu platourile festive de la Restaurant Lake House
  
O selecție de bucate fine care îți vor încânta oaspeții și vor transforma orice moment într-o festivitate memorabilă.
Bucură-te fără compromisuri! 🥂✨
 
🍱 Platou tradițional țărănesc (slănină, salam, cârnat de casă, ou, șuncă, vinete, tobă, ceapă roșie, telemea, ardei iute și roșii)
🍱 Platou antipasto (prosciutto crudo, prosciutto cotto, salam, mozzarella, gorgonzola, parmezan, capere, măsline, grisine)
🍱 Platou brânzeturi (mozzarella, gorgonzola, parmezan, ementaler, camembert, măsline, fructe, miere)
🍱 Platou gurmand (șnițel pui, ciolan copt, ceafă, mici, cârnăciori, aripioare, scăricică, cartofi aurii, iahnie de fasole, pilaf de orez, salată de varză, salată de murături, ardei iute, ceapă roșie, mujdei de usturoi, muștar)
🍱 Platou mix grill (ceafă, mici, cârnăciori, aripioare, scăricică, cartofi aurii, pilaf de orez, salată de varză, salată de murături, mujdei de usturoi, muștar)
🍱 Platou kids (mini crispy, cartofi piure, sos, pizza family, suc, apa)
🍱 Platou purceluș (purceluș, cartofi copți cu brânză și smântână, salată, verdețuri)
🍱 Platou curcan (curcan, cartofi copți cu brânză și smântână, salată, verdețuri)
 
📞 Tel: 0724 932 544
 

Ultimele evenimente

 

Eveniment – Cununie 
Eveniment Tematic – Seara Texană
Eveniment Tematic – Stand-Up Comedy
Eveniment Tematic – Festivalul Toamnei
Rezerva masă

 

  Restaurant Lake House Chisoda

  Restaurant, pizzerie, sala de evenimente, catering, meniul zilei

  Adresa: Chisoda, Strada Cooperatorilor, nr. 1 D (la 150 de metri de Strada Bujorilor din Timisoara)
  Telefon: 0724932544, 0729493994
  Program locație

   

  Luni – Duminică

  1000 – 2300